Paysafecard

Онлайн платежната система Paysafecard навлиза в България през ноември 2013 година. Тя е създадена от компанията Wertkarten AG, която е със седалище във Виена и дъщерни дружества в Лондон, Дюселдорф, Люцерн, Ню Йорк, Мексико Сити и Буенос. Нейният основен продукт Paysafecard се използва в над 450 000 търговски обекта в 35 държави и се приема от 4000 онлайн магазина.

През 2012 г. фирмата става лидер на европейския пазар за предплатени платежни решения и беше отличена с приза “Best Digital Currency” на Paybefore Award, както и с приза “Most Innovative Prepaid Solution” на Paybefore Award Europe.

Paysafecard ви позволява извършването на следните операции:

 • Плащане с онлайн акаунт my paysafecard
 • Сигурно плащане с потребителско име и парола
 • Преглед и контрол на наличностите и транзакциите
 • Оторизираният партньор EasyPay пък ви гарантира широка търговска мрежа

  Wertkarten AG е пазарен лидер в Европа в областта на цифровите предплатени платежни решения и продължава последователно политиката си на разрастване. С навлизането на пазара в България компанията присъединява и една от последните все още необхванати страни от Европейския съюз. Особеното в България е, че използването на paysafecard е обвързано с платежния онлайн акаунт my paysafecard.my.

  Paysafecard позволява на клиентите да заредят своя акаунт с притежавани от тях ПИН кодове, както и да комбинират остатъчни наличности. Освен от лесния и сигурен процес на плащане без банкова сметка или кредитна карта, ползвателите на my paysafecard ще спечелят и от удобната възможност за преглед на наличностите и извършените от тях транзакции.

  Регистрирането за платежен акаунт my paysafecard е напълно безплатно, също както и зареждането чрез paysafecard и може да стане на https://www.paysafecard.com/bg-bg/. След успешна онлайн регистрация е нужно само еднократно удостоверяване на самоличността на клиента в оторизиран търговски обект, което се извършва с документ за самоличност. Собствена уеб услуга на компанията позволява незабавна идентификация на клиента, след което той вече може бързо и удобно да плаща онлайн само с въвеждане на потребителско име и парола.

  Посредством сътрудничество с EasyPay, лицензиран и изключително успешен платежен оператор на българския пазар, Paysafecard вече се разпространява на нашия пазара. От самото начало е възможно закупуването на ПИН кодове на Paysafecard, както и удостоверяване на самоличността в над 1000 търговски обекта на българската платежна мрежа. Партньори на Paysafecard у нас са още Pulsar и ePay.bg. Плановете на компанията включват и присъединяването на други търговски обекти и оторизирани партньори. За българския пазар е налично новото приложение на Paysafecard, което е на английски език, а чрез интегрираното в него търсене на търговски обекти бързо и лесно можете да намерите най-близките до вас партньори.

  Плащания с Paysafecard в онлайн букмейкър

  Paysafecard е също така и един от най-популярните методи за депозиране и теглене на пари, приемани от букмейкърите. В най-общи линии можем да обобщим, че Paysafecard представлява предплатена карта, която позволява на собственика си да депозира пари в различни интернет сайтове, но също така и много магазини в света приемат разплащания с Paysafecard. В Европейския съюз са налични предплатени Paysafecard карти на различна стойност – 5, 10, 25, 35, 50 или 100 евро.

  Най-голямото предимство на плащанията през този вид карти е, че те предоставят удобната възможност да не използвате собствените си кредитни или дебитни карти или електронен портфейл. Можем да препоръчаме използването на Paysafecard при залози към онлайн букмейкъри, не само от гледна точка на сигурността, но и като едно наистина съвременно, удобно и практично платежно средство, което ви предоставя редица удобства и възможности.

  Освен това, благодарение на валутния му калкулатор, плащането може да се извърши в най-различни валути. Не на последно място – това е едно от най-сигурните разплащателни средства, което пази личното пространство на клиентите си и осигурява сигурна защита срещу кибер престъпления.

Lost Password