Кои са основните предимства на платежната система Payeer?

Платежната система Payeer, започна работа през 2012 година, в момента е една от най-популярните в интернет. Това се дължи на простота и лекота на използване, както и на богата функционалност на платформата.

С помощта на услугата можете да извършвате трансфери, размени, теглене на средства, както и да приемате плащания от други платежни системи. Благодарение на удобството и функционалността си, сметките се използват активно при онлайн инвестиране, както и при онлайн залози към букмейкъри.

Основни предимства на системата Payeer

  • Приема поръчки за издаване на офшорни пластмасови карти MasterCard USD / EUR
  • Работи с три валути: RUB, USD, EUR
  • Запазва анонимността на клиентите

С Payeer, потребителите има възможност да захранят портфейла по различни начини – както чрез картата, така и чрез други платежни системи, което позволява използването на услугата като обменник. Платформата рядко блокира сметките на своите клиенти и има петстепенна система за препращане.

Payeer предлага двуфакторна система за сигурност. При вход потребителят трябва да въведе парола и секретен код, който пристига на имейл. На тези от тях, които желаят допълнителна сигурност, се предоставя възможност за свързване на SMS известие срещу такса и инсталиране на IP сигурност – абсолютно безплатно.

Електронният портфейл Payeer всъщност е много лесен за използване финансов инструмент. Той представлява многофункционална система с много широки възможности, която ви гарантира пълна анонимност на плащанията, а проверката се извършва само по искане на клиента. Има опция за анонимно плащане, а процесът на регистрация е изключително опростен и отнема буквално няколко минути.

Можете да използвате портфейла само няколко минути след регистрацията. Освен това можете да откриете сметка в долари, евро, руски рубли и Bitcoin. Няма ограничение за теглене на пари в брой и за вътрешни транзакции. Можете да изберете най-удобния за вас начин, защото платежната система си сътрудничи с голям брой обменни услуги, чрез които можете да извършвате трансфери по карти и сметки на банкови институции. Удобство е и възможността за попълване на вътрешната сметка с пластмасова карта. Системата си сътрудничи с над 200 финансови институции от цял ​​свят. Популярна е и сред редица букмейкъри.

Преди да започнете да работите с портфейла на Payeer, препоръчително е да прегледате внимателно неговата функционалност. С него можете да прехвърляте пари на лице от всяка държава, като дори не е необходимо получателят да има сметка. В този случай платежната система на Payeer автоматично ще отвори сметка за новия участник, ще генерира парола и ще изпрати тази информация на мобилен телефон или електронна поща, посочени от изпращача на плащането.

Следващото й предимство е обикновеното API за конфигуриране, с което можете лесно и бързо да организирате получаването на плащания на собствения си уебсайт. Съществува и възможност за извършване на международни трансфери. В портфейла на платеца са вградени специални функции, които ви позволяват незабавно да прехвърляте пари директно към сметката на получател в системата, на неговата електронна поща или мобилен телефон. За подателя тази операция ще бъде безплатна, а получателят ще трябва да плати комисионна в размер на 0,95% от сумата на сделката.

На лице е и възможност за автоматичен обмен, с помощта на който преводът на електронни пари може да бъде преобразуван във валутата на други ресурси. Тази опция ви позволява да прехвърляте към мобилен телефон, банкова сметка или карта. Размерът на комисионната се определя от условията на избрания ресурс. Масовите плащания включват прехвърляне на пари към различни платежни системи и банки, използващи API протокола.

Всичко това естествено означава, че системата Payeer ви дава възможността бързо и удобно да извършвате транзакции в глобалната мрежа, използвайки възможностите на виртуален портфейл. В това число разбира се и към сметката си при онлайн букмейкъри, които приемат Payeer като опция за плащане в своите сайтове за залагания.

Lost Password