Easy Pay – плащанията никога не са били толкова лесни

21 век ни предлага все повече и повече иновации и една от най-важните сред тях са услугите за разплащания, които улесняват живота ни неимоверно много. На пазара вече от доста време има добре установени компании, каквато е и Easy Pay, чието кредо се основава именно на удобството за хората – ето защо марката е толкова обичана.

Какво представлява Easy Pay?

Това e един от най-използваните платежни инструменти у нас, който позволява плащане на сметки както онлайн, така и на физическо гише. Чрез него също така хората имат възможност да си изпращат пари едни на други, като сумите се превеждат за броени секунди.

Огромен брой потребители предпочитат да зареждат своите игрални сметки именно по този начин. Не изисква никакви усилия и спестява изключително много време, защото транзакциите се отразяват на момента, в раелно време. Друго предимство на Easy Pay е, че се предлага като разплащателен метод от всички български онлайн букмейкъри. В крайна сметка времето е едно от най-ценните неща, с които разполагаме и затова трябва да го ценим и инвестираме по разумен начин.

За компанията

Основана е още през 2006 година. Централа й се намира в София, но има клонове в почти всеки град от страната. Служителите из цяла България вече са повече от 800 на брой.

Начини на използване

Можете да извършвате на гише абсолютно всички плащания към по-големите дружества у нас. Разплащания с Easy Pay се предлагат от изключително голям брой предпричтия и търговци. Предлаганите от Easy Pay услуги също са значително много. Това включва:

  • Внасяне и теглена на пари в брой на гише
  • Преводи в чужбина
  • Плащания на сметки
  • Масови плащания чрез паричен превод и/или микросметка (заплати, комисионни, награди и т.н.)
  • Банкови преводи
  • Плащане на такси
  • Лотарийни билети и игри
  • Други

Депозиране и теглене с Easy Pay в онлайн букмекър

На практика, на гише обозначено със знака на фирмата, можете да направите депозит в избран от вас букмейкър. Това включва Ефбет, Уинбет и Палмс Бет. С Easy Pay както депозитите, така и тегленията се мигновени. Това е голямо улеснение за всеки играч. Защо да чакате, когото можете да започнете своята игра веднага? Минимален депозит чрез Easy Pay в онлайн букмейкър е 10лв., а такси не се начисляват.

Що се отнася до тегленията, те също биват изплатени от Easy Pay на момента. Максимална сума за еднократно теглене е 5000лв. Това, на което трябва да обърнете внимание е, че вашето искане за теглене първо трябва да бъде одобрено от отдела на съответният онлайн букмейкър. Обикновенно процеса по проверка се извършва в рамките на 24 часа.

Парични преводи

Имате възможност също така да изпращате и суми на своите близки. „Ако преводът е за България, веднага след приемането на парите от касиера нa Easy Pay, получателят може да изтегли превода, независимо в коя точка на страната се намира“, обясняват от компанията.

В същото време, когато нареждате международен паричен превод, средствата се прехвърлят към съответния платежен оператор веднага след разпечатването на разписката. Получателят може да изтегли сумата до 5 минути след като е наредена, независимо от дестинацията. Звучи чудесно, нали?

Бъдете напълно спокойни – с помощта на международните компании за парични преводи, с които модерната услуга за разплащания си партнира, клиентите могат да получават парични преводи от над 150 държави по света. Компанията разполага и със собствена мрежа от офиси в други европейски страни, където българите могат да се възползват от всички услуги, достъпни на касите в родината им. Освен това всички потребители на услугата могат да превеждат пари и по банкови сметки.

Условия за използване

Условия за използване на практика няма, отново в името клиента. Дори не е необходима предварителна регистрация в системата, достатъчно е да предоставите на оператора на гишето информация за плащането, напр. телефонен номер, абонатен номер и така нататък. Освен това, при разплащане в онлайн букмейкър с Easy Pay клиентът не заплаща такси.

Важно е да знаете, че срокът за получаване на сумите по паричните преводи на произволно гише, включено в системата, е 7 дни от датата на получено нареждане за паричен превод. А максималната сума, която еднократно може да се преведе чрез системата, е 5 000 лв.

Както виждате, услугите, които предоставя Easy Pay са много на брой, също и особено удобни и практични. Всичко това позволява на потребителите бързо и успешно да извършват редица финансови операции и гарантира сигурност при разплащане в онлайн букмейкър.

Вероятно вече сами сте се убедили в предимствата на тази услуга, или дори вече я използвате от години. Въпреки това не спирайте да следите за новите опции, които тя предлага, за да знаете винаги как можете да улесните живота си!

Lost Password