Правила за ползване

Отговорност: Спрямо тези правила за ползване, правото на достъп и/или използването на уебсайта istinskipari.com (включително и всички рекламирани в него продукти) може да бъде ограничено в някои страни. Вие носите лична отговорност за определяне дали вашият достъп и/или използване на уебсайта отговаря на приложимите закони във вашата юрисдикция и ни гарантирате, че хазартът не е незаконен на територията, където пребивавате. Посетителите от държави, където онлайн хазарта е забранен/нелегален могат да използват този сайт само за информация. Представените тук хазартни оператори не приемат залози от клиенти, базирани в държави, за които нямат лиценз.

1. Условия

Използвайки istinskipari.com, вие се съгласявате със следните Общи условия. Нашите правила за ползване имат 10 общи условия – стараем се да поддържаме яснота с нашите потребители. Бихме искали да ви напомним, че вие сте отговорни за спазването на всички съответни закони и разпоредби, приложими във вашия регион. Освен това цялото съдържание и информация на този уебсайт, произведени от нас, са защитени с авторски права.

2. Ползване

Istinskipari.com е уебсайт с информативна цел. Използвайки istinskipari.com, вие получавате безплатен достъп до цялото съдържание на сайта. Искаме нашето съдържание да достигне до възможно най-много потребители. Ние не сме хазартен оператор. Нашите страници съдържат оферти с връзки към външни уебсайтове, собственост на трети страни, върху чието съдържание ние нямаме влияние.

3. Ограничения

Спрямо нашите правила за ползване насърчаваме индивидуалната отговорност на нашият екип, както и на потребителите на нашият уебсайт. Имайки предвид това, искаме да ви напомним, че istinskipari.com не носи отговорност за щети или загуби, претърпени от използването на нашето съдържание или невъзможността да използвате правилно съдържанието ни. Ние работим усилено, за да гарантираме, че цялото съдържание на страниците на istinskipari.com е надеждно, информативно и полезно, но това е уебсайт и като такъв е трудно да се наблюдава абсолютно всичко, особено съдържание, което е създадено от трети лица. Изграждането и поддръжката на този сайт е комлексен процес, който включва множество изпълнени задачи, и макар да сме сигурни, че съдържанието ни е качествено, от вас зависи от неговото приложение. Моля, използвайте всяко съдържание, намерено на нашия сайт разумно и отговорно.

4. Опровержение

Понякога може да допуснем грешка. Това може да е техническа грешка, правописна или дори фотографска грешка. Също така е възможно да има случей, в които част от съдържанието ни да бъде непълно или поради някакви причини да беде отстранено от сайта. Ние се стремим да гарантираме, че това не се случва, но не е изключено. Индустрията се движи бързо и непрекъснато се променя. Ако случайно попаднете на нещо в istinskipari, което бихте искали да видите актуализирано или смятате, че е непълно, уведомете ни и ще го поправим!

5. Връзки

Istinskipari.com е уебсайт със страхотно съдържание и ние също сме свързани и с други сайтове. Въпреки че можем да подкрепим съдържанието, към което директно се свързваме, това одобрение не се разпростира непременно върху целия сайт. Може да има части от съдържание във друг свързан с нас сайт, с който не сме съгласни.

6. Модификации

Във времето, може да има моменти, когато желаем да актуализираме тези общи условия. Малко вероятно е това да се случва често, но тъй като интернет и хазартната индустрия непрекъснато се развиват, може да има случаи, когато трябва да направим някои промени.

7. Имейли

Обичаме да информираме нашите потребители и членове на общността за случващото се в istinskipari.com. Най-добрият начин за да ви информираме за нова или важна информация може да бъде чрез изпращане на имейл. Но не се притеснявайте, вашият имейл адрес е в безопасност при нас. Няма да го предаваме на никой друг. Разбира се, ако вече не желаете да получавате нашите имейли, можете да се отпишете от нашия пощенски списък, като ни изпратите имейл.

8. Съвети за залагане

Когато публикуваме съвети за залози и/или игри, бонуси, промоции, оферти и други хазартни услуги предлагани от трети лица на страниците на istinskipari.com, вие носите пълна лична отговорност за прилагането им по време на вашета игра в който и да е онлайн бранд и istinskipari.com не носи никаква отговорност за резултатите от вашета лична интерпретация на информациата публикувана на нашият сайт.

9. Политика за поверителност

Вашата поверителност е важна за нас. Имайки това предвид, ние разработихме тази политика, за да разберете как събираме, използваме, общуваме, разкриваме и използваме лична информация. Ние се ангажираме да поддържаме и прилагаме тези принципи, за да гарантираме, че поверителността на вашите лични данни е защитена и гарантирана. Ако искате да прочетете повече за него, моля, прочетете нашата Декларация за поверителност.

10. Бисквитки

Можете да прочетете нашата Политика за бисквитки тук.

Благодарим ви за вниманието!

Lost Password