Всички нови бонуси предлагани от онлайн букмейкъри и казина сега!

Всички видове промоции при онлайн букмейкърите могат да увеличат шанса за печалби на всеки играч. Необходимо е обаче да бъдат спазени определени условия, заложени предварително от всеки оператор. Обикновено, временните бонуси и оферти могат да бъдат изразени не само в допълнителни парични средства при депозиране, но и в друг тип награди (техника, автомобил и т. н.). Тук ще разгледаме кои са най-актуалните нови бонуси и промоции, предлагани от всички онлайн брандове за България сега.

Бонуси от 1xbet

Участвайте в турнир с парични награди от 1хБет

Турнир с награди от 1хБет! Можете да се квалифицирате за участие като ифраете 50 рунда на накой от следните слотове: FaFaFa2, FaFaFa, Cai Shen 888, Princess Wang, Book of Myth, Big Prosperity SA, Zeus, Lucky Koi, Golden Lotus SE, Da Fu Xiao Fu, Golden Monkey, Baby Cai Shen, 5 Fortune Dragons, King Pharaoh, Brothers Kingdom, Jungle King, Dragon Gold SA, Dancing Fever, Ho Yeah Monkey, Gold Panther.

Турнирът ще се проведе на два етапа:

  1. от 3 април 2020 10:00 GMT до 10 април 2020 09:59 GMT
  2. от 10 април 2020 10:00 GMT до 17 април 2020 09:59 GMT

Вземи Бонус Фрийрол – $1200 от 1хБет

Участвайте в Джакпот Monte-Carlo от 1хБет

Участвай в промоцията SPINS Турнири от 1хБет

Бонуси от Efbet

Вземи Бонус CASHBACK от Ефбет

Бонуси от Winbet

Вземи Бонус LIVE залог от УинБет

Побързайте да се възползвате! Промоцията е валидна от 28 март 2020г 10:00ч ЕЕТ и приключва на 13 април 2020г в 10:00ч ЕЕТ.

При залог на живо на Беларуската Висша Лига, получавате 10лв. бонус. Промоцията важи както за ново регистрирали се клиенти, така и за настоящи, стига да имат открита сметка с истински пари. За да имате право на да участвате в промоцията е необходимо да направите минимален залог на стойност 20лв. Бонуса трябва да превъртите х4 (мин. коефициент 1.3) в рамките на 7 дни.

Palmsbet

Вземи Бонус Препоръчай на Приятел от Палмсбет

Препоръчай на приятел – спорт и казино

Единственото, което трябва да направят вашите приятели е, по време на регистрационния процес да попълнят вашето потребителско име в специалното поле във формата. След което правейки първия си депозит, Вие автоматично ще получите 20% от него до 50 лв. като бонус в сметката си в Palms Bet. Другият нов бонус от който клиентите на оператора могат да се възполват е до 100% от първия Ви депозит, не по-голям от 220лв.

Lost Password